top of page

T’esperem el proper 11 de novembre!

Presencialment o
virtualment en directe

Volem que aquest esdeveniment arribi a tots els racons de Catalunya.

Si no pots assistir presencialment, podràs unir-te per

streaming

 

A la jornada micro:bit Live Barcelona, tindràs l’oportunitat d’interactuar amb experts en educació tecnològica, explorar projectes inspiradors i accedir a recursos pedagògics valuosos que elevaran la teva docència al següent nivell. Un esdeveniment únic, un dia ple d’aprenentatge, col·laboració i descobriment.

Amb pocs coneixements previs, podràs desenvolupar projectes educatius atractius i dinàmics en una gran varietat d’àrees.

Captura de pantalla 2023-09-16 a las 11.16.57.png

Què és micro:bit Live?

Micro:bit Live és una trobada anual, fins ara virtual i internacional, organitzada per la Fundació micro:bit des de l'any 2018. Aquest any, a Barcelona (Sant Feliu de Llobregat), 

tindrà lloc la Primera Jornada presencial “micro:bit Live 2023”.

Aquest esdeveniment, destinat a docents de primària i secundària de totes les especialitats, marca un abans i un després en celebrar-se presencialment per primera vegada.

El tema central de la jornada “micro:bit a les aules: desenvolupant competències clau per al futur” es centra en la introducció de la robòtica a les aules com a eina d’aprenentatge interdisciplinari i com aquesta pot transformar la manera que els estudiants adquireixen habilitats i competències, amb una perspectiva d’inclusió i equitat.

Què trobaràs a la jornada micro:bit Live?

La jornada començarà amb una taula rodona d’experts, on reflexionarem sobre com la tecnologia pot esdevenir un motor de canvi per promoure la inclusió i equitat a l’educació. Explorarem quins són els reptes i les oportunitats i com els podem abordar de manera pràctica a les nostres aules. 

També podràs escoltar ponències d’experiències creatives a l’aula de diferents especialitats educatives que s’estan duent a terme als centres de Catalunya amb la placa micro:bit. 

Paral·lelament, tindràs l'oportunitat d'assistir a un dels tallers pràctics amb micro:bit amb diversitat de temàtiques i nivells d’experiència, ja siguis un expert en micro:bit o estiguis començant el teu viatge en l’educació i la tecnologia.

Trobaràs tallers d’iniciació, tallers STEAM, o fins i tot tallers que treballen la Intel·ligència Artificial i l'Internet de les coses (IoT).

IMPORTANT: Aquesta jornada és una activitat reconeguda pel Departament d'Educació.

Captura de pantalla 2023-09-16 a las 11.35.41.png

Si vols saber-ne més sobre micro:bit, aquesta placa compacta que permet portar les idees més enllà de la pantalla i crear projectes que interactuen amb el món físic... clica en aquest enllaç.

a94a62aacf81ea576a2611f1399d1a922093ee6c-1920x1245.png
bottom of page