top of page
a94a62aacf81ea576a2611f1399d1a922093ee6c-1920x1245.png

En Micro:Bit Live, te ofrecemos la oportunidad de sumergirte en un diverso abanico de talleres diseñados para explorar el fascinante potencial de la tecnología micro:bit. No importa nuca has utilizado micro:bit o si ya tienes experiencia previa, nuestros talleres están diseñados para adaptarse a tu nivel.

 

Cada taller es conducido por expertos y educadores destacados en el campo de la tecnología educativa y STEAM (Ciencia, Tecnología, Ingeniería, Artes y Matemáticas), asegurando una experiencia educativa de alta calidad.

Tallers d'introducció

Aquest taller està dissenyat per a docents de primària i secundària interessats a introduir-se al món de la programació i l'electrònica de manera divertida i educativa, utilitzant la micro:bit com a eina pedagògica.

Captura de pantalla 2023-09-16 a las 14.24.18.png

01

Primers passos amb micro:bit

Un taller introductori per conèixer la programació i l'ús de la micro:bit, una potent eina per ensenyar programació i electrònica a l'aula.  Descobreix com aquest petit dispositiu pot obrir un món de possibilitats creatives per als teus alumnes.

Tallers de nivell Intermedi

Tallers dissenyats per portar les teves habilitats de programació i electrònica amb la micro:bit al següent nivell. Submergeix-te en projectes més desafiants i amplia els teus coneixements amb aquesta emocionant oportunitat d'aprenentatge.

02

Treball amb sensors externs: reg automàtic

Mitjançant aquest taller, aprendràs com utilitzar sensors per crear un sistema de reg automàtic eficient. Descobriràs com aquesta tecnologia pot facilitar la tasca de controlar i gestionar l'ús de l'aigua o altres recursos. A més, aquests coneixements també et permetran incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible a l'aula, obrint la porta a discussions i projectes que promouen la sostenibilitat i el canvi positiu en la nostra societat.

Captura de pantalla 2023-09-16 a las 15.13.19.png

03

9b779724ba7339438cae28e5530168fcff4ba5c0-4032x3024.jpg

Jocs amb micro:bit
Ràdio, cacera del tresor 

Durant aquest taller experimentaràs com la diversió i l'aprenentatge poden fluir en harmonia. Aprendràs a programar la micro:bit per enviar i rebre missatges, obrint la porta a infinites possibilitats d'interacció i joc, també aprendràs a programar pistes i indicacions que portaran els participants en una cerca divertida i desafiadora i exploraràs com crear una emocionant aventura utilitzant la micro:bit.

Tallers específics

Cadascun d'aquests tallers et proporcionarà habilitats i coneixements pràctics per abordar projectes específics als camps de la IA i l'IoT, cosa que et permetrà explorar noves possibilitats i aplicacions a la tecnologia actual.

04

Wappsto bit (IOT)

El taller "Wappsto bit" se centra a la plataforma Wappsto i com es relaciona amb l'Internet de les Coses (IoT). Aprendràs a utilitzar Wappsto per gestionar i visualitzar dades dels teus dispositius IoT, així com per crear aplicacions personalitzades per al control i l'automatització. Exploraràs com aquesta plataforma pot simplificar el desenvolupament de solucions IoT i permetre una connectivitat més eficient als teus projectes.

Captura de pantalla 2023-09-16 a las 14.18.26.png

05

Captura de pantalla 2023-09-16 a las 15.09.04.png

IA amb micro:bit

En aquest taller us submergireu en l'apassionant món de la intel·ligència artificial. Aprendràs els conceptes fonamentals de la IA i com aplicar-los a la resolució de problemes reals. Exploraràs algorismes d'aprenentatge automàtic i participaràs en projectes pràctics per comprendre com la IA pot transformar la manera com interactuem amb la tecnologia i el món que ens envolta.

La inscripció als tallers estarà disponible MOLT AVIAT

Els tallers podrien estar subjectes a canvis. Aquests canvis poden ser deguts a diverses raons, com ara ajustaments al programa, la disponibilitat dels experts o la demanda dels participants. Qualsevol modificació serà comunicada amb suficient antelació.

bottom of page